Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kun je samen met bekenden via de website tijdelijk of wat langer zorgen voor een ander. 

Aanmelden is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en bij voorkeur een foto toevoegt. 

We willen elkaar helpen vanzelfsprekend maken

Een account op wehelpen.nl is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar. Help jij al mee? 

Maak een account aan Meer uitleg

Over de coöperatie WeHelpen

WeHelpen is een coöperatie en opgericht door onder andere CZ, PGGM, Rabobank, BureauVijftig en VitaValley. Zij stimuleren het bieden van hulp en het helpen van elkaar via de website www.wehelpen.nl. Andere coöperatieleden zijn: 
  • Gemeenten, zoals Groningen, Dordrecht, Tilburg, Kollumerland, Best en Heerlen.
  • Maatschappelijke organisaties, zoals Actiz, Hulst voor Elkaar, ContourdeTwern, Humanitas en de Lumens groep.
  • Ambassadeurleden, zoals KBO, MEE Nederland en Stichting Present.

Wil je weten wie nog meer mede-eigenaar van WeHelpen zijn? Kijk dan op http://www.cooperatiewehelpen.nl/organisatie/leden/

Hoe groter de coöperatie wordt, hoe groter de sociale impact, de communicatie- en distributiekracht. Door samen te werken en investeringen te delen, creëren we een krachtige infrastructuur, waarmee we bijdragen aan een samenleving waarin elkaar helpen vanzelfsprekend is.

www.cooperatiewehelpen.nl
Voor meer informatie over de coöperatie en de rol die je in de coöperatie kunt spelen, bezoek je onze coöperatiewebsite. Hier vind je nieuwsberichten, evenementen en activiteiten, informatie hoe je kunt bijdragen aan de landelijke beweging WeHelpen en wie jou daarbij kunnen helpen door het delen van kennis en ervaringen. 

 

Film: Zo Gemakkelijk Help Je Mee
Zo gemakkelijk help je mee!