Heb jij je ervaring met wehelpen.nl al gedeeld?

Via wehelpen.nl kun je door het hele land hulp vragen, bieden en organiseren voor iemand anders. Of je nu een buurtgenoot zoekt om je te helpen met je tuin of een maatje voor je moeder in Maastricht. Soms is het nog best lastig om iemand te vinden met wie het klikt. Maar steeds vaker horen we de prachtigste verhalen uit steden waar organisaties samen werken om mensen met elkaar te verbinden via het platform. 

Rene uit Hulst: "Of ik nu om zeven uur thuis ben of om negen uur maakt me echt niet uit.” Lees hier zijn verhaal.

Farid uit Dordrecht: "Ik ben Anneke zo dankbaar, ik weet niet hoe ik haar ooit kan teruggeven wat zij ons heeft geschonken." Lees hier hun verhaal. 

Ook Marian helpt in Maastricht. Kijk hier naar hun ervaring.

En Katy van Hasselt, werkzaam in UMCG Groningen, vertelt: ‘Een van onze maatschappelijk werkers raakte betrokken bij een oude heer die plotseling werd opgenomen. Hij maakte zich grote zorgen, want hij had geen familie die voor zijn hond kon zorgen. Gelukkig dacht zij meteen aan wehelpen.nl. Ze keek op de site en benaderde iemand die "hond uitlaten" in het hulpprofiel had staan. Dat pakte goed uit! Een gezin wilde de hond wel in huis nemen gedurende de opname van deze meneer. Ze hadden regelmatig contact met elkaar over het wel en wee van het beestje. Na een paar weken kon meneer naar huis en weer zelf voor zijn hond zorgen. Hij was zo dankbaar. Helaas is deze meneer een paar maanden geleden overleden. Nu heeft het gezin de hond geadopteerd'.

Heb jij ook een ervaring die je graag wilt delen om anderen te inspireren en uit te nodigen mee te doen? Laat het weten via servicedesk@wehelpen.nl. Alvast bedankt!