Hallo en tot ziens

Onze community manager, Esther Poelsma, gaat ons na zes jaar verlaten. We zullen haar missen: ze heeft veel betekend voor WeHelpen. We geven haar graag het laatste woord. En verwelkomen haar opvolgster Karin Meijboom. 

Hallo

Karin (rechts op de foto): “Hallo, ik ben Karin, 36 jaar en woon in het hartje van de stad Groningen. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief (tennis en hardlopen) en houd ik ervan om creatief bezig te zijn, zoals tekenen en fotograferen. Ik heb een bijzondere interesse in mensen, hun communicatie en gedrag. Van origine ben ik opgeleid tot verpleegkundige, daarna heb ik de studie Sociologie gevolgd. Na mijn studies heb ik onder andere gewerkt als regionaal beleidsmedewerker bij de Landelijke Huisartsenvereniging, Lean consultant bij thuiszorgorganisatie Icare en adviseur bij Buro Bries. Tijdens het project 'Welkom in de Buurt' leerde ik Coen kennen, directeur van WeHelpen/ Wijzelf. Hij enthousiasmeerde mij over de organisatie, en haar missie om mensen met elkaar te verbinden om informele hulp te activeren. Ik heb onwijs veel zin om met een open blik verder te bouwen aan een hulpvaardige samenleving.” 

Tot ziens

Esther: “De afgelopen jaren heb ik mij met ongelooflijk veel plezier ingezet om de diverse instrumenten van WeHelpen mede te ontwikkelen en te activeren. Nu is het voor mij tijd om in een lokale setting weer de diepte van het werkveld in te duiken. Vandaar dat ik per 1 juli aan de slag ga bij Humanitas Groningen als projectcoördinator mantelzorgondersteuning. En in die rol kan ik WeHelpen natuurlijk heeel goed gebruiken. Bedankt voor alle leuke contacten en wie weet tot ziens!”